Kliswortel

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Kliswortelthee wordt gemaakt van kliswortels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dit multifunctionele kruid wordt al millennia  wereldwijd gebruikt in de traditionele (kruiden)geneeskunde. Deze kruidenthee kan worden verwerkt tot een heerlijke warme decoctie en dagelijks worden geconsumeerd.

Productdetails

Created with Sketch.

Bereiding van kliswortel thee

Kook de kliswortel mee in kokend water. Gebruik hiervoor 1-2 theelepels per kop kokend water en laat 3-10 minuten meesudderen, afhankelijk van de smaak. Zeef voor drinken.

Waarschuwing: gebruik max. 3 kopjes per dag.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel

Lees het volgende nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid beïnvloedt de werking. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. chirons-care is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie. 

Niet gebruiken tijdens tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Stop met gebruik van kliswortel ten minste twee weken voor een operatie(datum). Klis kan het risico op bloedingen tijdens en na de operatie verhogen.