Rode Ninja

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Soms heb je geen andere keuze, behalve om thee te drinken en wachten op zonnigere tijden. Om deze periode te overbruggen kun je de Zuid-Afrikaanse zon in huis halen met onze rode ninja, kopje voor kopje. de rode ninja is met groene rooibos is het zomerdrankje bij uitstek.

Deze naar vanillepudding smakende, op smaak gebrachte aardbeiensaus groene rooibos thee is een prachtig alternatief voor frisdrank in de zomer. de rode ninja is een op smaak gebrachte groene rooibos thee met framboos-aardbeiensmaak. Heerlijk met gebak, zoetigheden en/of een klontje suiker. Deze thee heeft een zachte en milde smaak. De groene rooibos hebben we papaja, frambozen en aardbeien gemelangeerd. Verfijnde, cafeïnevrije en fruitige rooibos thee om van te genieten.

Productdetails

Created with Sketch.

Ingredienten | groene rooibos, gekonfijte stukjes papaja (papaja, suiker), aroma, gekonfijte stukjes ananas (ananas, suiker), rozenknoppen, framboos (2%), kaasjeskruidbloesem, goudsbloembloesem, stukjes aardbei (1%), stukjes granaatappel


De gebruikte rooibos – tevens de nationale drank van de Zuid-Afrika - is zeer zuiver: meer nog dan de gebruikelijke rooibos. Groene rooibos ondergaat namelijk in tegenstelling tot conventionele rooibos geen fermentatieproces. Na het oogsten wordt het direct gedroogd. Vervolgens wordt het in kleine, fijne stukjes gesneden. Zo ontstaat de prima en milde smaak van groene rooibos, licht vergelijkbaar met de smaak van groene thee.