Chucky

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Chucky is een "schat" van een thee. De werkelijke schat is natuurlijk het hoofdingrediënt yerba mate, in dit geval groene mate. Deze Schat van de Inca's, al gedronken voor de verovering van de Spanjaarden van Latijns Amerika, is een traditionele dorstlesser uit Zuid-Amerika en is nog altijd zeer populair vandaag de dag bij de lokale bevolking. Oeps, vergeten we bijna terugkerende toeristen die het mee terug nemen naar alle uithoeken van de wereld.

Het iets bitter smakende yerba mateblad wordt gecombineerd met Chinese Fog Tea, groene thee uit Darjeeling en de populaire groene thee Gunpowder uit China. Door de toevoegingen van deze theeën ontstaat een zeer harmonieuze melange met daarin elk thee zijn eigen inbreng aan karaktereigenschappen. Daarnaast is er pure rooibos uit Zuid-Afrika aantoegevoegd. Natuurlijk niet alleen voor maar ook om wille van de mooie koperrode kleur. Onze Inca schat is alleen al vanwege het uiterlijk een prachtige melange.

De melange ruikt ook nog eens heerlijk onvergelijkbaar. Vanzelfsprekend is dit niet door allen de yerba mate kruidenblad of groenen theeën. Hiernaast zijn er namelijk ook nog andere ingrediënten toegevoegd. Denk aan heerlijk zoet fruit zoals stukjes appel, papaja en ananas. Maar ook wortels, kaasjeskruid en goudsbloem hebben hun invloed op de smaak. All in all, een superieure samenstelling voor echte theeliefhebbers!

Productdetails

Created with Sketch.

groene thee China Fog Tea, rooibos, groene yerba maté, wortelstukjes, appel stukjes, gekonfijte papaya stukjes (papaya, suiker)(5,5%), gekonfijte ananas stukjes (ananas, suiker)(5,5%), citroengras, groene thee China Gunpowder, groene thee Darjeeling, aroma, goudsbloembloesem, kaasjeskruidbloesem