Mario

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Een echte man is een eigenzinnige man. Een man die zijn eigen plan trekt. Zijn ding doet. Drinkt wat ´ie wil. Sterke bak koffie, krachtig bier of een eigenzinnige thee. Een krachtig, kruidige kruidenthee van gember en ginseng, dat is jack ass.    Deze thee is een kruidenthee met een fijne gember en ginseng smaak. Een echte mannenthee. Uniek en speciaal samengestelde kruidenthee van ingrediënten als rooibos, gember, kaneel, zwarte peper, kruidnagel, kardemom, ginseng, munt, zoethout en venkel.

- jack ass is een thee die niet alleen heel gemakkelijk samen is te drinken maar ook nog eens fantastisch smaakt. De thee is zeer geschikt om dagelijks te drinken. Deze echte mannenthee neemt de noodzaak voor andere theeèn helemaal weg. Gaat geen moment vervelen. De thee is geschikt om warm in de winter te drinken en is aangenaam verkoelend voor in de zomer. Zelfs koud blijft de aangename smaak behouden, zelfs na vele uren - dat is niet met elke mannenthee!

jack ass is een zogenaamde Ayurvedische thee, een thee die voldoet aan de ingredienten die overeenkomen met de natuurgeneeskunde Ayurveda. jack ass behoort tot de Ayurvedische Vata thee.

Productdetails

Created with Sketch.

appel stukjes, rooibos, gember stukjes (10%), bonenschil, kaneel, maretak, citroengras, sint janskruid, aroma, zwarte peper, kruidnagel, kardemom, ginseng wortel (1%), citroenschil

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.