Herbal Pakket

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformati


Losse thee kiezen is niet makkelijk vanachter je scherm. Waar je de kruidenthee niet kan ruiken, zien en voelen. Hoe maak je dan de juiste theekeuze? Met een proefpakket natuurlijk!

Om je op een leuke en makkelijke manier kennis te laten maken met onze kruidenthee heb ik al mijn favoriete kruidenthee bij elkaar in een proefpakket gestopt. Met dit proefpakket kun je zelf gemakkelijk bepalen welke thee je wilt.

Productdetails

Created with Sketch.
  • Vatawala Ayurvedische Kruidenthee is een heerlijk zoete, licht kruidige kruidenmelange met oa kaneel, gemberwortel en kardemom.
  • Yerba Maté Citroen is een perfecte keuze voor liefhebbers van mate-thee met citrusvruchten. Het is een mix van rookvrije Braziliaanse yerba mate die bekend staat om zijn geweldige stimulerende eigenschappen met citroengras en wat citroenschil.
  • Moringa bevat extreem hoge voedingsstoffen, vitamines en mineralen en kan daarom niet ontbreken in dit proefpakket. Moringa Winterwoud is een heerlijk smakende kruidenthee van zoete gebakken appels met sterke kaneel tonen. 
  • De laatste toegevoegde thee is onze Kamille-Lavendel Thee. Een zachte, bloemige en zonnige smaak, zeer rustgevend en aromatisch.

Elke thee in het proefpakket bevat 10 gram thee goed voor zo’n 5 koppen per theesoort. Het gehele proefpakket bestaat uit 40 gram of 20 koppen.