Green Pakket

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformati


Een voorstelling maken bij losse thee kan erg moeilijk zijn. Helemaal bij groene thee met haar delicate, lichte smaken en subtiele verschillen. Om nog maar te zwijgen over het kiezen vanachter je scherm. Waar je de groene thee niet ruiken, zien en voelen kan. Hoe maak je dan de juiste theekeuze? Met een proefpakket!

Om je op een leuke en gemakkelijke manier kennis te laten maken met groene thee heb ik mijn favoriete groene theesoorten bij elkaar gevoegd in een proefpakket. Hierdoor kun je zelf gemakkelijk bepalen welke thee je wilt.

Productdetails

Created with Sketch.
  • De eerste toegevoegde thee, het kon ook haast niet anders, is: Sencha Superior. Een heldere, sprankelende groene thee met karakteristieke, verfijnde smaak.
  • Green Champagne is een groene thee uit Darjeeling met een heerlijk aroma, verfijnde smaak en een zachte afdronk.
  • De derde pure groene thee is Fog Tea. Een lichte thee met een fris, zoet aroma en zachte smaak

Om na al dat groene geweld het proefpakket in balans te brengen zijn er ook twee gemelangeerde thee aan toegevoegd namelijk Blimey Mint en Fortunate.

  • De Marokkaanse muntthee Blimey Mint is opgebouwd met Gunpowder en pepermuntblad. Een sterke groenkoperen thee met muntsmaak.
  • Ten slotte nog Fortunate; de fruitige twist. Fortunate is een speciale melange van verschillende groene theeën. Een helder, lichte thee met een fris zoet aroma.

Elke thee in het proefpakket bevat 10 gram thee goed voor ongeveer 5 kop